MOMO BAR

MOMO BAR Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 822 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij MoMo Bar. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 12:52 Het was zoals gewoonlijk weer super lekker en goed doorbakken, bedankt voor de raita!
5 aug 2022 om 22:41 Heerlijk!! Wij eten graag Indiaas, veel geprobeerd in Hoofddorp, dit was echt met afstand de beste!! Nooit meer een andere!!
30 jul 2022 om 20:31 De beste
29 jul 2022 om 6:47 Nice food but but we ordered two different tastes for members one was hot and another was mild. It was not mentioned clearly on the boxes.
23 jul 2022 om 20:24 Great Naans as always, other curry items so much.
6 jul 2022 om 19:43 Best food in Netherlands. Every time we eat their food we crave more n more.. already recommended to many .. best best best
5 jul 2022 om 23:00 Amazing food!
3 jul 2022 om 12:39 Erg lekker, vegatarisch menu voor 4. Nog 1 estra groente gerecht in plaasts van de fantasieloze sla was leuk geweest. Maar verder prima, doen we nog een keer
30 jun 2022 om 1:30 I like the food, but this time writing the review because the food was delivered very late, I had to leave home for something and got late because of delivery. and After I came back home, realized the quantity was waaaaay less than usually delivered.