MOMO BAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1086 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij MoMo Bar. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 6:19 Top
7 mei 2024 om 21:29 Food is top notch. If we have to order, we only order from them, but now days they are giving wrong order all the time, it just be my fifth time.. still I gave good review only for good food.
3 mei 2024 om 20:43 Altijd heerlijke Momo’s en verse Naan!! Echt een favorietje!
28 apr 2024 om 11:44 Lekkere butter paneer curry, lekker naanbrood (1 per persoon voldoende). Bezorging kwam eerder dan aangegeven. De salade was geen salade, alleen losse komkommer tomaat en enorme ui. Ik vond de momo's wat minder, te veel deeg.
23 apr 2024 om 20:28 Basanta is amazing!
18 apr 2024 om 23:06 bijzondere en lekkere gerechten, een van mijn favorieten
10 apr 2024 om 11:39 Bezorgtijd was 60 minuten ipv de aangegeven 31 minuten. Ik vond alle aspecten van de maaltijd tegenvallen. Butterchicken waren harde taaie stukken, naan was een taaie zeemlap. Al met al een dure aankoop voor een maaltijd die je niet opeet.
30 mrt 2024 om 23:41 Prima service.alles op tijd, prima smaak , gewoon lekker!
18 mrt 2024 om 14:42 Erg lekker!
1 mrt 2024 om 23:19 Kwaliteit was zeer goed. Helaas twee keer zelfde menu gekregen, allebei ** heet, niet wat we besteld hadden. Maar alles was zeer lekker!
29 feb 2024 om 19:47 The food was not fresh. Rice has a mouldy smell. So disappointed